Startsida

 

Spårare

Vi är en grupp barn i åldrarna 7-10, som träffas en gång i veckan.

Vinterhalvåret

På hösten och vintern är vi inomhus. Då leker vi mycket lekar (ute och inne), pysslar, lär oss saker om sjölivet, som varför man har sjömärken och vad de är bra till.

Alla barn på vår avdelning kan inte simma. Så 1 gång per termin brukar vi gå till badhuset för att visa våran ledare hur långt vi kan simma. De av oss som inte kan, får naturligtvis också vara med. För på sjön har man ju ändå alltid flytväst och då flyter man, säger våra ledare.

Sommarhalvåret

På försommaren och sensommaren brukar vi vara ute och segla. Vi spårarscouter brukar få segla med monarkerna, Tango och Foxtrot. För att vi ska lära oss mer om segling har vi alltid en vuxen med oss, som har segelerfarenhet. Båtarna är så stora så vi brukar vara 4-5 barn i varje. Ingen får segla själv.

Intresserad?

Vi hoppas att du kommer och hälsar på oss någon måndag. Det är bara du hör av dig till någon av våra ledare, så kan du komma och prova på. Törs du inte komma själv ta med en kompis, mamma eller pappa.
Vi syns!!

Kontakta ledare på spåraravdelningen.

till toppen

Om du ser ditt namn eller en bild på dig och inte önskar att finnas här, ber vi dig att skriva till oss så tar vi genast bort det.

Copyright © Andreas 2009

Webmaster